Natalie

Mijn naam is Natalie Plompen. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in het kappersvak en heb ervaring opgedaan bij diverse kapsalons in Barendrecht. Ik ben nu zelfstandig ondernemer en verantwoordelijk voor kapsalon NStyling. Uiteraard ben ik dan ook erg trots op wat we tot nu hebben bereikt en zijn we nog steeds groeiende. Voor mij is het belangrijk, dat het NStyling team continu blijft ontwikkelen door o.a. cursussen te volgen.

Jamie

Mijn naam is Jamie. Sinds september 2013 werk ik bij NStyling. Ik ben een sociaal en een klantgericht persoon. Ik vind het erg leuk om klanten van een goed advies te voorzien. Ik heb hiervoor een opleiding tot kleurspecialiste gedaan bij Schwarzkopf. NStyling is groeiend en ik vind het leuk om hierin een advies te geven en mee te groeien.

Cherill

Ik ben Cherill, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en (sport) masseuse. Vanaf 1 November 2017 mag ik het team van Nstyling komen versterken op het gebied van gelaatsverzorging en massages. Sommigen hebben al kennis met mij gemaakt omdat ik ook nagels verzorg. Ik kijk er naar uit om samen met dit geweldige team aan de slag te gaan! Hoop jullie snel te mogen ontvangen in de prachtige salon!

Kim

Mijn naam is Kim en sinds oktober 2018 mag ik het leuke team bij Beauty Nstyling komen versterken. Na 15 jaar ervaring durf ik heel wat kapsels aan; een puntje knippen, metamorfose, mooie subtiele highlights of toch liever wit-grijs of paars? Voor mij is niets te gek, ik durf iedere uitdaging aan, jij ook? Graag tot ziens bij Beauty Nstyling.

Natasja

Mijn naam is Natasja. Sinds 2001 ben ik allround haarstylist en werkzaam geweest in kapsalon in Schiedam. Per Juli 2017 ga ik een nieuwe uitdaging aan en kom ik het team van Nstyling versterken.Ik heb erg veel zin om bij dit gezellige team te mogen beginnen.

Priscilla

Mijn naam is Priscilla. Ik ben sinds 2011 een allround haarstylist en sinds 2015 werkzaam bij NStyling. Ik ben een rustig en sociaal persoon en vind het belangrijk, dat een klant tevreden geknipt de deur uit gaat. Ik ben leergierig en heb mijn nagelopleiding afgerond in 2015. Ik vind het een gezellig team en ik ben blij dat ik hier mag werken.

Jacky

Mijn naam is Jacky. Mijn opleiding allround hairstylist heb ik afgerond bij de Nederlandse kappersacademie. U zal mij vanaf heden al zien op de zaterdagen bij Beauty Nstyling en vanaf september 2019 kom ik het team versterken voor 5 dagen in de week! Ik zie graag elke klant met lach de deur uitgaan en ben blij dat ik in dit gezellige team kom werken!

Lotte

Mijn naam is Lotte. Per augustus 2017 kom ik bij Nstyling werken. Na 7 jaar gewerkt te hebben in een salon in Zwijndrecht was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit hier te mogen werken, samen met een heel leuk team!